Betrokken mediators en scheidingsdeskundige in Ede

Als eenmaal het besluit genomen is om te gaan scheiden volgt er een hectische periode. Verdriet, emoties en het nemen van beslissingen lopen dwars door elkaar heen. Terwijl de situatie verwacht dat jullie helder en rationeel nadenken, valt dit in de praktijk niet altijd mee. Ook moeten jullie keuzes maken over zaken waar jullie wellicht nog nooit over hebben nagedacht.

Denk hierbij aan het regelen van de financiën, de alimentatie en het ouderschapsplan. Dit neemt onrust en spanningen met zich mee die jullie juist in deze periode niet kunnen gebruiken. Als mediator en scheidingsdeskundige in Ede en omgeving ontzorgen wij jullie graag.

Jullie kunnen rekenen op onze oprechte betrokkenheid gecombineerd met financieel, juridisch en fiscaal maatwerk.

Oprecht en eerlijk scheiden met een mediator

Voor jullie als ouders is het van belang om de scheiding op een eerlijke en respectvolle manier te regelen. Jullie blijven als ouders aan elkaar verbonden en ook in de toekomst zal er communicatie en overleg plaats moeten vinden. Door het maken van duidelijke afspraken die voor jullie allebei werkbaar zijn, is goed scheiden echt mogelijk. Onze jarenlange ervaring zetten wij in om jullie hierbij te ondersteunen en adviseren.

Gratis informatiegesprek bij een mediator in Ede

Een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek kunnen wij van harte aanbevelen. Als betrouwbaar en daadkrachtige mediators en scheidingsdeskundige voorzien wij jullie van de informatie die nodig is. Een informatief gesprek kan plaatsvinden in Ede, maar ook in de omgeving van Woudenberg, Amersfoort, Apeldoorn of Zeist. Een afspraak bij jullie thuis?  Of een afspraak in de avonduren of in het weekend? Alles is mogelijk, laat het ons gerust weten.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Contact

Telefoon
06-123456789

E-mail
info@bureaudeschakel.nl

© 2020 Bureau de Schakel

De kleine lettertjes

KVK nummer
123456789

Privacyverklaring
Lees hier onze privacyverklaring

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?