Kosten

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Bureau de Schakel staat voor betrouwbaarheid en duidelijkheid. Heldere afspraken zodat je weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Uurtarief

Wij werken voor een uurtarief van € 158,00 per uur.
Oftewel € 79,00 per persoon. Deze bedragen zijn exclusief btw. 

Wij brengen geen reistijd en reiskosten in rekening.

Ben je ondernemer? Mogelijk zijn de kosten aftrekbaar voor de belasting.

Afspraken die 24 uur vantevoren af worden gezegd, brengen wij niet in rekening. Voor afzeggingen na die tijd, brengen wij 1 uur in rekening.

Pakketprijs

Willen jullie graag een pakketprijs zodat vooraf exact duidelijk is wat de kosten zijn? Dat kan zeker. Tijdens het gratis en vrijblijvende informatiegesprekbespreken we jullie persoonlijke situatie en kijken we welk pakket daarop het beste aansluit. 

 

Overige kosten

Als jullie getrouwd zijn moeten de gemaakte afspraken die zijn vastgelegd in de overeenkomst samen met het (eventuele) ouderschapsplan ingediend worden de rechtbank. Hiervoor werkt Bureau de Schakel samen met een advocaat. De advocaatkosten en de kosten voor de rechtbank bedragen €370,00 per persoon. Inclusief btw. 

Flexibel

Graag een afspraak in de avonduren of in het weekend? Dit is uiteraard mogelijk.

 

 

Gratis informatiegesprek

Weten wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?