Snelle en duidelijke communicatie. Van harte aan te bevelen.
Jeroen

Ik heb de begeleiding van Anneloes als heel goed ervaren. Aan het begin van het traject was ik compleet de weg kwijt. Dankzij de hulp van Anneloes is het gelukt om deze fase door te komen. Ze legde aan het begin uit dat we alles stap voor stap zouden gaan doen. En dat deed ze ook echt. Er was aandacht en ruimte voor emoties en tegelijkertijd stimuleerde ze ook op een fijne manier om keuzes te maken en knopen door te hakken. Mijn ex is boekhouder en weet alles van financiën. Ik juist niet. Super fijn dat Anneloes alles rustig uitlegde zodat ik het uiteindelijk wel begreep.
Nanda

Ik kan niet anders zeggen dan dat we op een zeer goede manier geholpen zijn door Anneloes. Ik beveel haar zeker aan.
M

Eerst een andere mediator gehad, werkte voor ons totaal niet. Via een vriendin zij we terecht gekomen bij Bureau de Schakel. Wij voelden ons echt gezien en gehoord. Anneloes heeft een prettige en duidelijke werkwijze. Bij momenten was ze recht door zee wat best confronterend kon zijn. Echter het heeft ons gebracht waar we nu staan. We hebben de scheiding op een goede manier afgerond. Iets waarvan we dachten dat het niet mogelijk zou zijn. Dank je wel!

L en M

Een mooi en oprecht mens! Heeft ons geweldig geholpen.
Willeke

Anneloes heeft ons erg goed geholpen. Ze zorgde voor overzicht en alles was bespreekbaar. Anneloes was af en toe recht door zee wat ons zeker geholpen heeft.
D en H

Heel fijn dat je ook hielp met het regelen van alle financiële zaken!
Marijn

Goede begeleiding. Rustig, helder en duidelijk. We kregen waar voor ons geld.
Johan

Anneloes heeft ons in een paar weken tijd door de scheiding heen geloodst. Heel fijn om door haar aan de hand te worden genomen en stap voor stap aangereikt te krijgen wat er nog moest gebeuren. Anneloes heeft ons veel informatie gegeven over financiele zaken zoals de fiscale voordelen. Dit leverde ons beide een paar honderd euro per maand voordeel op.

Ze wist echt duidelijk waar ze het over had en wist ook op emotioneel gebied soms de goed de vinger op de zere plek te leggen.

Wij kozen voor haar omdat ze scheidingsdeskundige is en hierdoor ook advies mocht geven. Bij mediation moet je zelf samen met je ex tot een oplossing komen. Het is heel prettig als iemand met verstand van zaken je daar actie in banen geleidt. En dat deed ze! Kortom; ik beveel Anneloes van harte aan.

Tamara

Toen we starten met de mediation had ik behoorlijk wat twijfels. Mijn ex en ik hadden regelmatig ruzie ‘er samen uitkomen’ leek een utopie. Toch wilde ik het, ook voor de kinderen, wel graag goed regelen. Anneloes heeft ons prima en zorgvuldig geholpen. Haar rustige en daadkrachtige aanpak werkte heel goed voor ons. Inmiddels staan alle afspraken op papier en ben ik echt heel blij met de gemaakte afspraken. Weten waar je aan toe bent geeft veel rust. Maar misschien nog wel belangrijker, ik heb meer begrip gekregen voor mijn ex en hij voor mij. Hierdoor zijn onze ruzies afgenomen. Dank je wel Anneloes!

Anke

Ik was vooraf bang dat onze scheiding één groot drama zou worden. Door de rustige maar daadkrachtige begeleiding was dat niet het geval. We hebben het echt goed kunnen regelen. Bijzonder veel respect Anneloes voor de manier waarop jij je werk doet. Daadkrachtig, authentiek en oprecht betrokken.
S.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?