Individuele coaching

Scheiden heeft grote impact. Waarschijnlijk is het één van de heftigste periodes in je leven. Een tijd vol emoties en onzekerheden. En wat kan je dan behoefte hebben aan een luisterend oor, hulp en advies wat bij jou en jouw situatie past. Zonder goede begeleiding en deskundig advies zou je onder invloed van emoties de verkeerde beslissingen kunnen nemen. Beslissingen die vaak grote gevolgen kunnen hebben voor jou maar ook voor de kinderen.

Individueel maatwerk

Als mens willen we allemaal gehoord en gezien worden. Maar oh wat kan je je eenzaam voelen, juist in deze periode. Hoe fijn is het dan als er iemand is die met oprechte aandacht en kennis van zaken jou aan de hand neemt en stap voor stap door het hele proces begeleidt.

Wij helpen je graag om rust en overzicht te creëren in deze hectische periode. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk dat is.

  • Sta je aan het begin van het scheidingstraject maar heb je geen idee waar te beginnen?
  • Wil je de scheiding op een goede manier regelen, voor jezelf en voor jullie kind(eren) maar weet je niet goed hoe?
  • Heb je behoefte aan een luisterend oor en advies passend bij jouw specifieke situatie?
  • Heb je moeite om je hoofd boven water te houden omdat het je allemaal te veel dreigt te worden?
  • Loop je vast in de communicatie met je (ex-)partner en wil je er alles aan doen om een vechtscheiding te voorkomen?
  • Ben je al gescheiden maar loop je vast in de communicatie met je ex-partner?
  • Is de scheiding al even geleden maar merk je dat de verwerking extra aandacht vraagt?

Neem dan vooral contact met ons op!

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we wat jouw wensen en behoeften zijn. Zo stemmen we de coaching helemaal af op datgene wat jij nodig hebt.

Neutraliteit

Willen jullie hulp van één van onze mediators en scheidingsdeskundigen maar is er ook behoefte aan individuele begeleiding? Dat kan! In dat geval zal de scheidingsbegeleiding en de coaching worden uitgevoerd door 2 verschillende collega’s zodat we de neutraliteit kunnen waarborgen. 

 

Wij worden met enige regelmaat gevraagd om BN-ers bij te staan in hun scheiding. Of je nou de gemiddelde Nederlander bent of een BN-er. Wij hebben discretie hoog in het vaandel staan.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?