Mediation na scheiding

Een scheidingstraject is heftig. Er moeten in deze periode veel afspraken worden gemaakt terwijl je overspoeld wordt door emoties. Het is dan ook niet gek dat in de periode rondom de scheiding de communicatie met de andere ouder onder druk komt te staan. Dat is belastend voor jullie als ouders en voor jullie eventuele kinderen.

Evaluatie van het ouderschapsplan

Loop jij vast in de communicatie met de andere ouder en wil je dat daar verandering in komt? Zijn er nog onbesproken emoties die om aandacht vragen? Of wil je de eerder gemaakte afspraken evalueren en waar nodig bijstellen? Kies dan voor het traject Ouderschap Na Scheiding bij Bureau de Schakel.

Ouderschap na scheiding

Jullie zijn niet voor niets gescheiden, het is dan ook begrijpelijk dat je er niet op zit te wachten om eindeloos gesprekken te voeren met je ex-partner. Juist daarom hebben wij een kort en krachtig model ontwikkeld om jullie te helpen om ook na de scheiding samen, goede en leuke ouders te zijn.

Gratis eerste gesprek

Dit gezamenlijke eerste gesprek is kosteloos. In dit gesprek bespreken we jullie situatie en vertellen wij wat jullie van ons kunnen en mogen verwachten

Kort en krachtig mediationtraject

Als jullie allebei besluiten door te gaan dan starten we met het vastleggen van de doelen. Vervolgens helpen wij jullie om in maximaal 3 gesprekken te komen tot afspraken waar jullie beiden achter kunnen staan en mee verder kunnen. Indien gewenst leggen wij de gemaakte afspraken voor jullie vast.

Kosten

Bij Bureau de Schakel hebben we betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel staan. We maken graag duidelijke afspraken. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Ons uurtarief voor mediation en advies is € 138,-, oftewel € 69,- per persoon (excl. btw). Voor individuele coaching bij scheiding hanteren wij een tarief van € 89,- per uur. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?