Mediation na scheiding

Een scheidingstraject is heftig. Er moeten in deze periode veel afspraken worden gemaakt terwijl je overspoeld wordt door emoties. Het is dan ook niet gek dat in de periode rondom de scheiding de communicatie met de andere ouder onder druk komt te staan. Dat is belastend voor jullie als ouders en voor jullie eventuele kinderen.

Evaluatie ouderschapsplan

Loop jij vast in de communicatie met de andere ouder en wil je dat daar verandering in komt? Zijn er nog onbesproken emoties die om aandacht vragen? Of wil je de eerder gemaakte afspraken evalueren en waar nodig bijstellen? Kies dan voor het traject Ouderschap Na Scheiding bij Bureau de Schakel.

Gratis intake

Dit gezamenlijke eerste gesprek is kosteloos. In dit gesprek bespreken we jullie situatie en vertellen wij wat jullie van ons kunnen en mogen verwachten

Tijd voor verandering?

De SCHIP-aanpak is een vernieuwde manier van bemiddeling.

Door het inzetten van de SCHIP-aanpak behandeling worden jullie geholpen om als partners zo goed mogelijk uit elkaar te gaan, zodat je verder kan als partners in ouderschap.
Klik hier voor meer informatie.

Kosten

Bij Bureau de Schakel hebben we betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel staan. We maken graag duidelijke afspraken. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Ons uurtarief voor mediation en advies is € 158,00, oftewel  € 79,00 per persoon (excl. btw). Voor individuele coaching bij scheiding hanteren wij een tarief van € 97,- (excl. btw) per uur. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?