Over ons

Onze persoonlijk ervaringen met scheiden zijn voor ons belangrijke drijfveren om anderen te helpen. Wij weten als geen ander hoe heftig de periode rondom een scheiding kan zijn en hoe belangrijk het is om de scheiding ook financieel goed te regelen.  Stap voor stap helpen wij jullie door deze moeilijke en emotionele periode zodat er weer ruimte komt voor rust. Met elkaar maken we heldere en werkbare afspraken voor de toekomst.

Anneloes

Mediator en Scheidingsdeskundige

Anneloes is een bevlogen en ervaren mediator en scheidingsdeskundige. Een expert binnen het vakgebied. Met oprechte aandacht voor zowel de inhoudelijke als emotionele aspecten die bij een scheiding komen kijken. Anneloes is gespecialiseerd in de begeleiding van ouders én kinderen. Daarnaast heeft ze financieel, fiscaal en juridisch maatwerk hoog in het vaandel staan.

Ik houd van mensen en mensen in ontwikkeling vind ik het allermooist. Intuïtief voel ik aan waar het werkelijk om gaat, daar vraag ik naar en zo ontstaan de mooiste gesprekken.

 

Henry

Mediator en Scheidingsdeskundige

Van nature bezit Henry de gave om mensen met elkaar te verbinden, zelfs als dit voor buitenstaanders onmogelijk lijkt. Door zijn rustige en betrouwbare voorkomen voel je je als snel op je gemak in de wetenschap dat je mag zijn wie je bent.

Ik ben een echt mensenmens met oog voor detail. Geef alle aandacht en zorg aan mijn klanten, zodat zij met vertrouwen een nieuw begin kunnen maken. Praktisch ingesteld en analytisch vermogen zijn kenmerkend voor mij. Ik werk en denk oplossingsgericht.

Roosmarijn

Mediator en Scheidingsdeskundige

Roosmarijn weet als geen ander hoe groot de impact van een scheiding kan zijn, op 9-jarige leeftijd zijn haar ouders gescheiden. Ondanks het feit dat het een complexe scheiding was waren haar ouders in staat om als partners uit elkaar te gaan maar wel als ouders te blijven samenwerken. Vanuit deze motivatie helpt zij ouders om hun scheiding op een goede en succesvolle wijze te regelen.

Het is mijn drijfveer om gezinnen te begeleiden in alles wat er op hun afkomt bij een scheiding. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste begeleiding cruciaal is.

Dennis

Hypotheekadviseur 

Dennis is sinds 1991 werkzaam als financieel adviseur. Zijn expertise bestaat uit:

·        hypotheekadvies en -bemiddeling
·        pensioenanalyse en -advies
·        financiële planning
·        vermogensbegeleiding

Dennis is  mede-eigenaar van Brain Capital Advies. Een onafhankelijk advieskantoor dat met vrijwel alle beschikbare geldverstrekkers samenwerkt.

Door de nauwe samenwerking kunnen we hét verschil maken. Zodat jullie zeker weten dat de afspraken die jullie tijdens het mediationtraject maken in de praktijk ook uitvoerbaar zijn.

Kwaliteit en professionaliteit

Wij zijn gecertificeerd register mediators en scheidingsdeskundigen. Daarnaast zijn Anneloes en Roosmarijn coach van het programma De Kinderen Scheiden mee.

Certificering

Wij staan ingeschreven in het internationaal ADR register en het Internationaal Coach register. ADR practitioners en ICR Coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels en procedurevereisten. ADR practitioners vallen onder het klacht- en tuchtrecht.

Meer informatie via de website van het ADR-Register en het ICR Register.

Tevens lid van de Nederlandse Mediators Vereniging.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?