Over ons

Onze persoonlijk ervaringen met scheiden zijn voor ons belangrijke drijfveren om anderen te helpen. Wij weten als geen ander hoe heftig de periode rondom een scheiding kan zijn en hoe belangrijk het is om de scheiding ook financieel goed te regelen.  Stap voor stap helpen wij jullie door deze moeilijke en emotionele periode zodat er weer ruimte komt voor rust. Met elkaar maken we heldere en werkbare afspraken voor de toekomst.

Anneloes

Ik houd van mensen en mensen in ontwikkeling vind ik het allermooist.  Een warme, open en empathische vrouw, dat is vaak hoe de mensen mij omschrijven. Intuïtief voel ik aan waar het werkelijk om gaat, daar vraag ik naar en zo ontstaan de mooiste gesprekken.

Een bevlogen en ervaren mediator en scheidingsspecialist. Een expert binnen het vakgebied. Met aandacht voor zowel de inhoudelijke als emotionele aspecten die bij een scheiding komen kijken voorzie ik jullie van gedegen financieel, fiscaal en juridisch advies passend bij jullie specifieke situatie.

Henry

Ik ben een echt mensenmens met oog voor detail. Geef alle aandacht en zorg aan mijn klanten, zodat zij met vertrouwen een nieuw begin kunnen maken. Praktisch ingesteld en analytisch vermogen zijn kenmerkend voor mij. Ik werk en denk oplossingsgericht.

Van nature bezit ik de gave om mensen met elkaar te verbinden, zelfs als dit voor buitenstaanders onmogelijk lijkt. Door mijn rustige en betrouwbare voorkomen voel je je als snel op je gemak in de wetenschap dat je mag zijn wie je bent.

 

 

Kwaliteit en professionaliteit

Beiden zijn wij gecertificeerd register mediator. Daarnaast heeft Anneloes de opleiding tot scheidingsspecialist gevold waardoor zij ook kan én mag adviseren op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Ook is Anneloes coach van het programma De Kinderen Scheiden mee.

Certificering

Wij staan ingeschreven in het internationaal ADR register en het Internationaal Coach register. ADR practitioners en ICR Coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels en procedurevereisten. ADR practitioners vallen onder het klacht- en tuchtrecht.

Meer informatie via de website van het ADR-Register en het ICR Register.

Tevens lid van de Nederlandse Mediators Vereniging.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?