Aangenaam

Mediation is een bijzonder vak. Ik houd van mensen en mensen in ontwikkeling vind ik het allermooist.  Een warme, open en empathische vrouw, dat is vaak hoe de mensen mij omschrijven. Intuïtief voel ik aan waar het werkelijk om gaat, daar vraag ik naar en zo ontstaan de mooiste gesprekken.

Een bevlogen en ervaren mediator en scheidingsdeskundige. Een expert binnen het vakgebied.  Met aandacht voor zowel de inhoudelijke als emotionele  aspecten die bij een scheiding komen kijken voorzie ik jullie van gedegen financieel, fiscaal en juridisch maatwerk passend bij jullie specifieke situatie.

 

Onze motivatie

Onze persoonlijk ervaring met scheiden is voor ons een belangrijke drijfveer om andere bij te staan. Wij weten als geen ander hoe heftig de periode rondom een scheiding kan zijn.  Stap voor stap helpen wij zodat er weer ruimte komt voor rust en  jullie goede en werkbare afspraken kunnen maken voor de toekomst.

Kwaliteit en professionaliteit

Beiden zijn wij gecertificeerd register mediator. Daarnaast heeft Anneloes de opleiding tot scheidingsdeskundige gevold waardoor zij ook kan én mag adviseren op finanancieel, fiscaal en juridisch gebied. Ook is Anneloes coach van het programma De Kinderen Scheiden mee. 

 

Certificering

Wij staan ingeschreven in het internationaal ADR register en het Internationaal Coach register. ADR practitioners en ICR Coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels en procedurevereisten. ADR practitioners vallen onder het klacht- en tuchtrecht.

Meer informatie via de website van het ADR-Register en het ICR Register.

Tevens lid van de Nederlandse Mediators Vereniging 

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Contact

Telefoon
06-123456789

E-mail
info@bureaudeschakel.nl

© 2020 Bureau de Schakel

De kleine lettertjes

KVK nummer
123456789

Privacyverklaring
Lees hier onze privacyverklaring

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?