Mediation Leusden

Betrokken mediator en scheidingsdeskundige in Leusden

Als jullie gaan scheiden, dan willen jullie dat natuurlijk het liefst op goede manier doen. Dat is in het belang van jullie zelf, maar ook voor jullie eventuele kinderen. Als betrokken mediator in de omgeving Leusden voorzie ik jullie dan ook graag van de ondersteuning die jullie nodig hebben. Van een vechtscheiding hoeft dan ook geen sprake te zijn.

Een scheiding luidt in veel gevallen een periode in die in het teken staat van verdriet en emoties. Tegelijkertijd moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt en beslissingen worden genomen. Niet alleen om de scheiding goed te kunnen laten verlopen, maar zeker ook met het oog op de toekomst. Als ouders heeft dit misschien wel jullie hoogste prioriteit. Dat is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je het gevoel hebt in een emotionele rollercoaster beland te zijn. Als ervaren mediator en scheidingsdeskundige in Leusden biedt ik jullie op maat gemaakte adviezen en ondersteuning. Elke scheiding is immers uniek. Door mijn ervaring als scheidingsdeskundige ontzorg ik jullie tevens graag op zowel fiscaal als juridisch gebied.

Mediator omgeving Leusden met verstand van zaken

Als mediator ben ik er voor jullie in een tijd waarin dat het meeste nodig is. Door mijn betrokken maar daadkrachtige werkwijze kunnen er duidelijke en oprechte afspraken worden gemaakt. Natuurlijk is er daarbij ook voldoende ruimte en aandacht voor emotionele zaken. Als mediator in Leusden denk ik oplossingsgericht. Dat betekent dat ik antwoord geef op inhoudelijke vragen. Denk hierbij aan de richtlijnen van een ouderschapsplan, het regelen van de financiën of de alimentatie.

Op deze manier voorzie ik jullie van de rust die nodig is in deze bewogen tijd. Daarnaast reik ik jullie ook handvatten aan in de vorm van waardevolle adviezen. Zowel op emotioneel vlak als fiscaal en juridisch. Zo help ik jullie om de scheiding op een eerlijke en respectvolle manier te regelen. De weg naar een nieuwe toekomst is op deze manier een stuk beter te bewandelen.

De voordelen van een scheidingsdeskundige

Scheiden hoeft zeker niet gepaard te gaan met onnodige frustraties en spanningen. Met de juiste begeleiding kan een vechtscheiding echt worden voorkomen. Dit is niet alleen prettig voor jullie toekomst, maar zeker ook voor die van de kinderen. Als ouders willen jullie immers ook na de scheiding op de juiste manier met elkaar kunnen blijven communiceren. Het maken van eerlijke en oprechte afspraken is daarbij van cruciaal belang.

Daarom ben ik er als deskundig en onafhankelijk mediator en scheidingsdeskundige voor jullie beiden. Zo kunnen jullie aan de hand van mijn adviezen en inzichten zelf komen tot goede oplossingen. Uiteraard afgestemd op jullie specifieke situatie. In tegenstelling tot een advocaat, werken jullie dus samen aan het maken van afspraken welke voor jullie beide bevredigend zijn.

Scheiden op een goede manier? Gratis informatiegesprek

De scheiding op een respectvolle manier regelen is echt mogelijk. Een goede afsluiting is belangrijk voor alle betrokken. Als integer mediator en scheidingsdeskundige biedt ik dan ook graag een kosteloos informatiegesprek aan. Dit kan in Leusden, maar natuurlijk ook in de omgeving van Amersfoort, Ede of Veenendaal. Heeft het jullie voorkeur om bij jullie thuis of ’s avonds af te spreken? Ook dat is mogelijk.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Contact

Telefoon
06-123456789

E-mail
info@bureaudeschakel.nl

© 2020 Bureau de Schakel

De kleine lettertjes

KVK nummer
123456789

Privacyverklaring
Lees hier onze privacyverklaring

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?