Mediator Veenendaal

Betrokken mediators en scheidingsdeskundige in Veenendaal

Het besluit tot een scheiding neemt vaak veel verandering en emoties met zich mee. Dat geldt voor jullie als ex-partners, maar zeker ook als jullie kinderen hebben. Juist dan wil je dat jullie beslissing niet uitloopt op een vechtscheiding. Deze periode neemt immers al voldoende emoties en spanningen met zich mee. Goed scheiden is zeker mogelijk. Als betrouwbare, betrokken en deskundige mediator in Veenendaal help ik jullie hier graag bij.

Een scheiding neemt ook vraagstukken met zich mee op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Als scheidingsdeskundige ondersteun ik jullie bij het maken van goede en werkbare afspraken die oplossingen bieden voor nu en in de toekomst. Want een goed geregelde scheiding geeft rust en ruimte voor zowel jullie als de kinderen.

Scheidingsdeskundige en mediator in Veenendaal

Doordat ik mijn werk als mediator en scheidingsdeskundige combineer, kan ik jullie voorzien van maatwerk.. Ik zorg daarbij voor een deskundige begeleiding welke zich richt op de inhoudelijke én emotionele aspecten. Ik deel mijn kennis graag met jullie en jullie kunnen en mogen rekenen op maatwerk wat bij jullie persoonlijke situatie past. Denk hierbij aan zaken die op zowel fiscaal, financieel en juridisch gebied onlosmakelijk verbonden zijn met jullie scheiding.

Dit kan over de omgangsregeling en het ouderschapsplan gaan. Ook het regelen van de alimentatie en vragen over de financiën na de scheiding worden door mij beantwoord. Uiteraard stem ik mijn adviezen altijd af op jullie hulpvraag en behoefte. Jullie hebben alle ruimte om zelf mee te denken, hierdoor behouden jullie zelf de controle over de uitkomst die jullie graag zouden zien.

Respectvol scheiden in het belang van de kinderen

Als ouders staat het voorkomen van een vechtscheiding bovenaan jullie wensenlijst. Daarnaast is het prettig als jullie ook na de scheiding als ouders een goede verstandhouding blijven behouden. Ook in de voorafgaande periode aan de daadwerkelijke scheiding geeft dat de rust die jullie nodig hebben. Als integere, daadkrachtige en betrokken mediator en scheidingsdeskundige in Veenendaal help ik jullie bij het maken van goede afspraken waar jullie allebei mee verder kunnen.

Door het maken van heldere afspraken kunnen irritaties, onrust en spanningen voorkomen worden. Dat is prettig voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst.

De goed geregelde scheiding? Vraag een informatiegesprek aan

Als mediator en ervaren scheidingsdeskundige informeer ik jullie graag over de mogelijkheden die er zijn om jullie scheiding op een goede manier te regelen. Als mediator ontvang ik jullie graag voor een vrijblijvend gesprek in Veenendaal, Woudenberg of Amersfoort. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik bij jullie thuis langs kom. Spreken jullie bij voorkeur in de avond of in het weekend af? Laat het me vooral weten. Tijdens het gesprek vertel ik hoe een vechtscheiding in jullie situatie voorkomen kan worden. Dat geeft de rust en zekerheid die jullie nodig hebben om het leven samen op de juiste manier af te kunnen sluiten en een nieuwe start te maken.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Contact

Telefoon
06-123456789

E-mail
info@bureaudeschakel.nl

© 2020 Bureau de Schakel

De kleine lettertjes

KVK nummer
123456789

Privacyverklaring
Lees hier onze privacyverklaring

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?