Mediator Woudenberg

Betrokken mediators en scheidingsdeskundige in Woudenberg

Als mediator en scheidingsdeskundige in de omgeving van Woudenberg, bied ik jullie graag de hulp en ondersteuning die nodig is als jullie gaan scheiden. Een vechtscheiding kan op deze manier worden voorkomen.

Scheiden is onlosmakelijk verbonden met emoties. Gedurende een scheiding moeten er met het oog op de toekomst diverse belangrijke zaken geregeld worden. Zowel financieel als juridisch. Door de gevoelens die jullie beiden ervaren, is het niet altijd even makkelijk om goede afspraken te maken. Als mediator in Woudenberg sta ik dan ook graag voor jullie klaar als jullie de scheiding op een eerlijke en goede manier willen regelen. Dat geeft niet alleen rust voor nu, maar ook zekerheid voor in de toekomst. Zowel voor jullie als ouders als voor jullie kinderen.

Mediator en scheidingsdeskundige

Als deskundig mediator mogen jullie van mij een integere en betrokken houding verwachten. Jullie situatie is uniek. Mijn begeleiding is dan ook altijd maatwerk. Dat wil zeggen dat mijn hulp als mediator en scheidingsdeskundige geheel is afgestemd op jullie situatie en op jullie wensen. Dit maatwerk helpt jullie om eerlijke afspraken te kunnen maken. Zo kunnen jullie als ouders gezamenlijk een stevige basis leggen voor een toekomst zonder elkaar. Dit is zeker in het belang van jullie kinderen, maar natuurlijk ook voor jullie zelf.

Een eerlijke scheiding met goede afspraken

Zeker als er kinderen in het spel zijn, willen jullie er als ouders alles aan doen om een vechtscheiding te voorkomen. Als betrouwbaar mediator en ADR-scheidingsdeskundige voor de omgeving Woudenberg help ik jullie daar graag bij.

Of het nu gaat om het ouderschapsplan, het vastleggen van eventuele alimentatie of om beslissingen aangaande jullie woning; jullie kunnen en mogen rekenen op mijn betrokken en deskundige begeleiding en maatwerk zodat er aan het einde van het traject eerlijke afspraken liggen die recht doen aan jullie situatie. Afspraken waar jullie beide daadwerkelijk achter kunnen staan.

Mediation bij een scheiding in Woudenberg

Bureau de Schakel is actief in en rondom Woudenberg. Ook ‘s avonds en in het weekend. Ik begeleid jullie graag met maatwerk die bij jullie past waardoor er rust gecreëerd kan worden in de toch wel hectische periode rondom een scheiding. Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.

Benieuwd wat Bureau de Schakel voor jullie kan betekenen?

Contact

Telefoon
06-123456789

E-mail
info@bureaudeschakel.nl

© 2020 Bureau de Schakel

De kleine lettertjes

KVK nummer
123456789

Privacyverklaring
Lees hier onze privacyverklaring

Open chat
Welkom bij Bureau de Schakel. Waarmee kunnen wij je helpen?